Sanitaslogo


Her finner du en del lenker til sider ute på den store veven som kanskje vil gi deg noen trivelige opplevelser. Alle sidene som er lenket opp er laget av redaktøren for Sanitasnettstedet, Harald Claussen.

Duedalen Jentene har også startet egne hjemmesider om ferikolonien i Duedalen på Fogn. Du kan lese om deres opplevelser der ved å klikke på bildet til venstre.
Lær å lage internettsiderDu laster ned Netscape Composer gratis og bruker dette programmet til å lage ditt eget nettsted. Alle instrukser er på norsk og lette å følge. Har du drømt om å lage ditt eget nettsted fra bunnen, er dette muligheten til å realisere drømmen.
Hjernetrim
Er du kvessen på litt hjerne -gymnastikk, så klikk på bildet til venstre. Her er både gåter og illusjoner til kos og stress.
Norske
Klikk på klokkene og les om hvordan juletradisjonene har utviklet seg her i landet. Også tips til leker og konkurranser som passer for hele familien.

SyttendeAlt du bør vite om 17. maifeiringen i Norge. Masse flotte bilder fra Stavanger

Ordtak fra flere landHer er mange hundre norske, kinesiske og engelske ordtak og visdomsord samlet i lett oversiktlige grupper.
Spillet The Curse Of RaFor deg som er mer opptatt av å løse problemer enn å å bli stresset av fart og action, er dette spillet midt i blinken. Last ned en demo og forsøk.
LimericksDe 5-linjete versene som kalles limericks og som ofte beveger seg litt på kanten, men aldri over, er blitt svært populære også i Norge.
Klar taleHer finner du en diger samling av all verdens sitater om alle slags situasjoner.
Ordnet i avdelinger.
Spillet MahjonggDette kinesiske spillet var svært populært som brettspill på 2930 tallet. Nå har det fått sin renessanse som dataspill. Les om alle variantene av spillet og reglene som brukes.

UndergrunnsskiltMITT LONDON Nytt nettsted i 2007 der jeg presenterer London for deg, slik jeg liker å oppleve byen.Copyright ©2005 SAnitastur.com admin login ›