Sanitaslogo


HVEM ER VI?


Egil, Johnny og Ole Jørgen


HER ER VI!

For å komme til denne siden, klikket du på knappen "Hvem er vi?" Det er derfor meningen at vi tre som står bak hele prosjektet med å lage dette nettstedet og arrangere gjenforeningsturen til feriekolonien Sanitas i Årdal i høst, skal presentere oss selv gjennom tekst og bilder her.

Johnny Emanuelsen (mobil jobb: 466 19 155 eller mobil privat: 405 53 805)
PERSONLIGE DATA:
Jeg var på Sanitas i John Oskartre somre fra 1962 til 64. I oppveksten bodde jeg i Steinhagen og gikk på Nylund skole. Siden ble jeg gift med Bodil og vi har to barn, gutt (27) og jente (31). Nylig ble vi besteforeldre til verdens skjønneste barnebarn (Lukas).
Inntektene mine får jeg nå som vaktmester på Lindøy skole.
INTERESSER: Brodd Fotball, for tiden spiller jeg på "Gutt 50"-laget. Hytta på Rennesøy.
MITT SANITAS: Jeg kom til Sanitas allerede som tiåring, og for meg var oppholdet på Sanitas først og fremst en god hjelp i sosialiseringsprossen. Vi måtte finne vår plass i rekkene for å gli godt inn i miljøet.
Uansett ble vi godtatt, enten vi hadde fregner eller andre særpreg, hvis vi bare traff ballen og kunne gjøre nytte for oss på fotballbanen.
Jeg husker også et "forbudt" minne. Mor sendte meg amerikansk Wrigley-tyggis gjemt inne i et Jukan-blad.

Egil Edland (Mobil: 900 53 784)

PERSONLIGE DATA: Var på Sanitas i 1964,Egil Edland kull 1 og nesten hele kull 2. Jeg vokste opp i Rosenli og gikk på Nylund skole. Er i dag gift med Anny og har to barn, Anita 17 og Kjetil 13.

INTERESSER: Fotball, er i dag medlem i og trener Forus og Gausel. Det er likevel BRODD som er den klubben jeg har tilbragt mesteparten av min tid i. Jeg er også med i Rogaland Fotballkrets, hvor jeg driver med leder - utdanning. I tillegg til dette er det hytta på Lauvås som er hobbien.

MITT SANITAS: Min opplevelse på Sanitas var lek og mye fotball. Høydepunktet var når vi fikk pakker fra de hjemme. Mine pakker besto av neper og gullerøtter. Dette ble populært og jeg fikk byttet til meg mye snop.

Ole Jørgen Møller (Mobil: 920 65 686)

PERSONLIGE DATA: Jeg er født 14.04.50. Kom fra Larvik til Engøy i 1959, Ole Jørgen Møllerførste tur til Sanitas -60, så -61. Begynte på Kampen og reiste også 62 og 63. Gift med Anne og har 6 barn. Driver i dag Mathuset Holmens og NDDESIGN som har sponset denne siden.

INTERESSER: Var Vidargutt og trener fremdeles med vidarveteranene og Madlaveteranene. Spilt til dans i mange år, bl.annet med Platfoots.

MITT SANITAS: Sterkeste minne fra "Ferå" er fotball og otring etter aure sammen med læreren. Med derpå følgende steiking og spising om natten.

Vi legger ut telefonnummerne våre, slik at du som lurer på noe i forbindelse med turen til Årdal, og du som har materiale som kan nyttes her på hjemmesida eller på arrangementet på Sanitas, vet hvor du skal henvende deg.

Vi lover å ta i mot deg med åpne armer.

GODE, GAMLE MINNER

Ikke alle klarte å "holde seg" en hel natt, slik at nattpottene ble flittig brukt. Noen "utvalgte" fikk drittjobben med å vaske dem etter nattens bruk.

Jan Gudmundsen supplerer oss: Jeg husker best da det sto bøtter på rommet. Om morgenen, når de skulle tømmes, var det litt problemer ned trappen. Så de ble gjerne tømt før de kom ut, og som regel rant de over.

Pottevask

Vi har ikke fått noen bilder som viser guttene i spisesalen, men har dette bildet av de festdekkede bordene som konkurrerte om å være finest pyntet til komiteen kom på besøk. Øyvind Ulseth forteller at de hadde faste tegn når de satt ved bordene, for å slippe å rope om mer mat: Opprakt hånd med 4 fingre i været betød "mer brød", mens en tommelfinger i været betød "mer melk".

Festdekkede bord.

Copyright ©2005 sanitastur.com