Velkomstside

Hvem er vi?
Duedalens historie
Dette skrev avisene
Bildearkiv 1
Bildearkiv 2
Bildearkiv 3
Duedalentreff 2006
Ymse fra kolonitiden
Minner
Minner 2
Etter turen
Etter turen 2
Bokprosjektet
Våre sponsorer
Kontakt oss
Lenker ut

Se hva du kan finne på internett
Her finner du en del lenker til sider ute på den store veven som kanskje vil gi deg noen trivelige opplevelser. De elleve første sidene som er lenket opp, er alle laget av redaktøren for Duedalennettstedet, Harald Claussen.

sanitas Guttene har hatt sitt feriekolonitreff på Sanitas i Årdal. Du kan lese om deres opplevelser der ved å klikke på bildet til venstre.
Lær å lage internettsiderDersom du liker å lage internettsider og sliter med å dele sidene inn i rammer, kan du få en del tips her. Klikk på bildet
HjernetrimEr du kvessen på litt hjerne -gymnastikk, så klikk på bildet til venstre. Her er både gåter og illusjoner til kos og stress.
NorskeKlikk på klokkene og les om hvordan juletradisjonene har utviklet seg her i landet. Også tips til leker og konkurranser som passer for hele familien.
Syttende mai i NorgeAlt du bør vite om 17. maifeiringen i Norge. Masse flotte bilder fra Stavanger
Internasjonal kokebokUnder et Comenius- prosjekt sponset av EU, laget elever fra fire spesialskoler i Europa denne flotte internasjonale kokeboken.
Ordtak fra flere landHer er mange hundre norske, kinesiske og engelske ordtak og visdomsord samlet i lett oversiktlige grupper.
Spillet The Curse Of RaFor deg som er mer opptatt av å løse problemer enn å å bli stresset av fart og action, er dette spillet midt i blinken. Last ned en demo og forsøk.
LimericksDe 5-linjete versene som kalles limericks og som ofte beveger seg litt på kanten, men aldri over, er blitt svært populære også i Norge.
Klar taleHer finner du en diger samling av all verdens sitater om alle slags situasjoner.

Ordnet i avdelinger.

Spillet MahjonggDette kinesiske spillet var svært populært som brettspill på 2930 tallet. Nå har det fått sin renessanse som dataspill. Les om alle variantene av spillet og reglene som brukes.

Skriv i minneboka Gratis gjestebok Les minneboka

Copyright ©2006 - 2006 Duedalen treff.comAll Rights Reserved. - Designed by Nor Data Design